De bekende Twitteraar Evan Blass heeft op zijn account @evleaks enkele details over Samsung's volgende telefoon in de Galaxy S-lijn online gezet. Als we Blass mogen geloven komen er vijf varianten van de S11, maar komt er geen (directe) opvolger voor de Galaxy S10e, de compactere editie van de S10-serie.

Vijf varianten dus, al moet gespecificeerd worden dat het volgens deze informatie gaat om drie (uiterlijk) verschillende telefoons waarvan twee ook een 4G-model krijgen. Zoals gezegd verwacht Blass dat er geen S11e komt, maar in plaats daarvan een grote en een klein(-ere) uitvoering van de S11. Deze zouden schermen van respectievelijk 6,4 en 6,7 inch in de diagonaal krijgen; mogelijk gaan dit dus een Galaxy S11 en S11+ worden.

Galaxy S11

Daarnaast zou er net zoals dat bij de S10-serie het geval was een apart 5G-model komen, dat groter is dan de reguliere S11-telefoons. Aangezien er van de twee andere smartphones echter zowel 4G- als 5G-varianten uit zouden komen is het niet helemaal duidelijk wat deze smartphone, die een scherm van liefst 6,9 inch zou krijgen, moet bereiken. Bij de S10-serie van vorig jaar was dat namelijk niet het geval.

Verder claimt @evleaks dat alle S11-uitvoeringen voorzien gaan worden van gebogen schermranden; bij de S10e waren die nog plat. Ten slotte beweert Blass dat de toestellen in februari van 2020 geïntroduceerd zullen worden, in lijn met Samsung's gebruikelijke cyclus.

Geef hier onder graag reactie over het artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment