Een avondje Netflix kijken is heerlijk, maar sommige functies van de streamingdienst zijn verschrikkelijk irritant. Van eentje heb je binnenkort geen last.

 

netflix

Nieuwe series proberen op Netfilx is altijd leuk. De meeste daarvan bevallen meestal goed, maar er zijn erbij die je liever niet terugziet. Het enige probleem is dat je elke keer met een slechte show wordt geconfronteerd zodra je Netflix opstart. Hoewel je er na 10 minuten al genoeg van had, staat die verschrikkelijke serie nog steeds in de lijst verder kijken. Helaas kun je die niet zo makkelijk verwijderen.

 

Verderkijken op Netflix

De rij verderkijken heeft een prominente plaats op het homescreen. Je ontkomt er bijna niet aan en dat is maar goed ook. Zo kun je makkelijk de series verderkijken die je leuk vindt. Toch was het tot nu niet zo makkelijk om een serie te verwijderen die je niet meer keek. Eindelijk pakt Netflix dat probleem aan. Binnenkort kun je op de titel klikken van een programma dat je niet meer kijkt en vervolgens in het menu klikken op verwijderen uit rij. Hierna verdwijnt de serie en ben je ervan af.

De nieuwe functie is handiger dan de vorige. Het was wel mogelijk om series uit de rij te verwijderen maar dan moest je eerst naar je accountinformatie. Vervolgens moest je naar kijkinformatie en kon je de serie verwijderen.

Veranderingen die bingewatchen makkelijker maken

Dat is niet de enige verandering die Netflix gaat doorvoeren. Ook maakt de streamingdienst het makkelijker om sneller afleveringen, informatie en beoordelingen van de serie weer te geven. Deze zijn nu meteen te zien wanneer er op een titel gedrukt wordt. Hierdoor hoef he niet eerst naar de landingspagina van de serie om vervolgens door te klikken.

 

De nieuwe functie is al beschikbaar die de Netflix-app op Android gebruiken. Het is de bedoeling dat de nieuwe functie ook beschikbaar is vanaf 29 juni voor de mensen die iOS gebruiken.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment