Een nieuwe trailer van het aankomende Galaxy Unpacked-evenement van Samsung geeft een heel duidelijke knipoog naar vouwbare telefoons. Samsung zou op 5 augustus de Galaxy Z Fold 2 lanceren samen met de Z Flip 5G.

 

Samsung-Unpacked

 

Galaxy Unpacked-teaser

Op 5 augustus gaat Samsung tijdens een online-evenement zijn Note 20- en Note 20 Ultra-vlaggenschepen aan de wereld tonen, maar daarmee is het bedrijf nog niet klaar. Samsung wil namelijk ook een reeks vouwbare Galaxy Z-telefoons tonen, en een nieuwe teaser op Twitter is wel een heel duidelijke hint naar foldables.

We zien in de tweet de boodschap: "One fold, infinite possibilies. Unpacked on August 5, 2020."  Uit eerdere geruchten blijkt dat Samsung niet alleen een opvolger wil aankondigen voor zijn eerste Galaxy Fold, maar dat het ook met een nieuwe 5G-variant komt voor de Galaxy Z Flip. De toestellen zullen Galaxy Z Fold 2 worden gedoopt en Galaxy Z Flip 5G.

Vlinder

Die twee toestellen kan je - met wat verbeelding - ook in het korte teaserfilmpje herkennen. We zien in die video hoe een bronzen druppel verandert tot een soort van vlinder, maar als je wat langer naar die vormen kijkt, dan kan je twee soorten van foldables opmerken. Neem je één 'vleugel' van de vlinder dan herken je een clamshell-vorm zoals bij de verwachte Z Flip 5G. Bekijk je de twee 'vleugels' samen dan lijken ze als een boekje te vouwen precies zoals bij de Z Fold 2.

Recent raakte nog meer eigenschappen bekend over de Z Fold 2, en eerdere geruchten spraken over twee varianten van die vouwbare telefoon. Naast de gewone Z Fold 2 zou er ook een Lite-versie komen. Wat denk jij van Samsungs plannen met de aankomende foldbales. Kijk je daarom uit naar Unpacked of is dat eerder vanwege de Note 20-reeks? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment