Je fiets slimmer maken? De SmartHalo voegt slimme sensoren toe, zodat je alles over je fietstocht te weten komt. Een ingebouwde navigatiefunctie werkt samen met een iPhone-app.

 

Smarthalo

De SmartHalo maakt je bestaande fiets veel slimmer, door er navigatiemogelijkheden en app-ondersteuning aan toe te voegen. Hierdoor zie je makkelijk welke kant je op moet gaan en hoe je eerdere fietstochten zijn verlopen. Een ingebouwde fietslamp gaat automatisch aan zodra het donker wordt.

 

SmartHalo helpt je ook met fietsnavigatie

Je bevestigt de SmartHalo op het stuur van je fiets. Het apparaatje bevat een bewegingssensor, gps-ontvanger en ingebouwde LED-lampen, die ervoor zorgen dat je fietstocht wordt bijgehouden en je de juiste informatie te zien krijgt. Heb je een route ingepland in een navigatie-app? Dan zullen de LED-lampen knipperen zodra je de bocht om moet.

In de bijbehorende iPhone-app zie je hoeveel kilometer je hebt afgelegd, hoe snel je gemiddeld ging en hoeveel calorieën je daarbij hebt verbrand. Op een kaart krijg je precies jouw fietsroute te zien. Toegegeven: veel van wat de SmartHalo toont, kan ook in een iPhone-app worden bijgehouden. Apps zoals Runkeeper en Strava laten je bijvoorbeeld al veel langer fietstochten vastleggen, waarbij je op een kaart te zien krijgt hoe je precies hebt gefietst.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment