Samsung is van plan om de Galaxy Note 10 op 7 augustus in New York te presenteren, meldt CNET op basis van ingewijden.

 

Samsung

samsung

De aankondiging zal net als vorig jaar met de komst van de Galaxy Note 9 tijdens een eigen Unpacked-evenement van Samsung plaatsvinden. Het bedrijf heeft nog niet op de berichtgeving van CNET gereageerd.

De Galaxy Note-telefoons van verschijnen traditiegetrouw in het najaar. Het betreft vaak grotere telefoons dan de Galaxy S-toestellen die Samsung in het voorjaar uitbrengt.

 

Geruchten over Note 10

Veel details over de Note 10 zijn nog onbekend. Wel wijzen geruchten op de komst van twee modellen met verschillende schermgroottes en zal een van de twee 5G-technologie voor sneller internet ondersteunen.

Gelekte afbeeldingen toonden dat de randen boven en onder het scherm nog dunner worden. Daarnaast zou het toestel boven in het midden van het scherm een gaatje krijgen waarin de cameralens is geplaatst. Op de Galaxy S10 was de camera in de rechterbovenhoek geplaatst.

Opvallend is dat geruchten melden dat de Galaxy Note 10 geen koptelefoonaansluiting krijgt. Oordopjes kunnen dan aangesloten worden via de USB-C-aansluiting of draadloos via bluetooth. Samsung vond het jarenlang te vroeg om afstand te doen van de 3,5mm-aansluiting.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment