Rockstar heeft Red Dead Online weer voorzien van een nieuwe update. Deze week voegt deze onder andere de Explorer Care Package, nieuwe kleding en meer toe.

Red Dead

Explorer Care Package

De Red Dead Online update van deze week beloont de avontuurlijke spelers met de Explorer Care Package en introduceert de dreigende, rood-getinte Durham Coat. Verder krijgen spelers die hun Rockstar Games Social Club account koppelen aan Twitch Prime unieke voordelen voor nu én in de toekomst.

De Explorer Care Package bevat 60 Poison Arrows –¬ dodelijke peilen met giftige punten die gemaakt zijn van een Arrow, Feather en Oleander Plant, na het verkrijgen van de Poisoned Arrows Pamphlet. Gebruik deze om een mens of dier snel uit te schakelen. De Package bevat ook nog eens 100 patronen van Varmint Cartridges -.22 kaliber patronen, bedoeld voor kleinere dieren – zoals konijnen- met een zekerheid op goede schietprestaties.

 

Andere handige items zijn Thyme, Wild Mint en Oregano, die een gezonde verrijking van je Dead Eye, Health en Stamina bieden. Bereid ze met de Prime Beef Joint of Tender Pork Loin – die je ook in de package vindt – om een hartige maaltijd te maken waardoor je een tijdelijke Gold Core krijgt. Verder krijg je ook nog eens Live Crickets en Live Worms om mee te vissen en 5 blikjes Jolly Jack’s die je Dead Eye volledig herstellen en licht versterken.

Nieuw dagelijkse uitdagingen

In Red Dead Online worden de dapperen die door het grensgebied trekken, op zoek naar hulpbehoevende dorpelingen, kruiden om mee te koken en Daily Challenges om te voltooien rijkelijk beloond. In totaal komen er zeven nieuwe challenges per dag bij. Voltooi 10 Daily Challenges vóór 16 juli om de Explorer Care Package te verdienen. Deze zit bomvol handige items die je avontuur door Old West faciliteren.

Nieuwe kleding

De Wheeler, Rawson and Co. Catalogus heeft deze week veel te bieden, of je nu een bandiet of socialite bent.

Wat permanente aanbiedingen betreft: de met de machine-genaaide, rode Durham Coat met dubbele rij knopen is nu beschikbaar in de winkels. De Riggs Fringe Coat is een nieuwe toevoeging die een korte cape heeft met gelaagde franjes, terwijl de ongecompliceerde Fieldwork Hat je hoofd beschermt tegen de zon en elementen.

Spelers die zich naar het noorden wagen en de sneeuw omarmen kunnen profiteren van de terugkerende items, die voor gelimiteerde tijd beschikbaar zijn, en de harige Cossack Hat kopen terwijl degenen die gevoelig zijn voor eigenzinnigheid misschien een meer modieuze hoed prefereren, zoals de Gardenia Hat.

Social Club en Twitch Prime koppelen

Alle spelers die hun Social Club account koppelen aan Twitch Prime en hun voordelen claimen tussen 1 juli en 19 juli ontvangen RDO$300 en de Superior Ammo Bundle, die bestaat uit:
• 30 x Dynamite Arrows
• 60 x Incendiary Buckshot Ammo
• 30 x Volatile Fire Bottles
• 200 x Express Pistol Ammo
• 200 x Express Revolver Ammo
• 200 x Express Repeater Ammo
• 200 x Express Rifle Ammo

Reacties mogelijk gemaakt door CComment