De Netflix-film To All The Boys I’ve Loved Before is gratis te streamen. Zelfs als je geen abonnement op de videodienst hebt.

netflix

Netflix

 

De film is te bekijken door de website van Netflix te bezoeken. De actie is opgezet in het teken van Valentijnsdag en blijft lopen tot en met 9 maart dit jaar. 

Netflix heeft in het verleden al eens eerder geëxperimenteerd met gratis video’s. In het Verenigd Koninkrijk werden bijvoorbeeld afleveringen van het derde seizoen van The Crown getoond aan mensen zonder een abonnement. Het is echter voor het eerst dat internationaal een film gratis wordt aangeboden.

Met de actie kunnen potentiële nieuwe abonnees de streamingdienst alvast uitproberen. Dat komt goed uit, want eerder deze week stopte Netflix met het aanbieden van een gratis proefmaand in Nederland.

Reclame voor sequel

Daarnaast is de gratis film goede promotie voor het vervolg, dat woensdag op Netflix verschijnt. Gratis kijkers die willen weten hoe het verhaal voortzet in de sequel moeten immers alsnog een abonnement afsluiten.

Netflix krijgt wereldwijd steeds meer concurrentie. De nieuwe streamingdienst Disney+ bleek onlangs al bijna 29 miljoen betalende abonnees te hebben.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment