Amazon heeft sinds dinsdagochtend eindelijk een Nederlandse versie, nadat het Amerikaanse bedrijf er al een tijdje op zat te zinspelen. Dit zijn de dikste deals die je nu op de Nederlandse site van Amazon kan vinden, dankzij de sale die de winkel ter ere van de lancering houdt.

Amazon

amazon

Nintendo Switch

De console van Nintendo is behoorlijk populair. Dankzij het draagbare concept is de Nintendo Switch niet alleen thuis te gebruiken voor de televisie, maar kan je hem ook zonder problemen onderweg gebruiken. Ideaal voor gamers die vaak onderweg zijn, maar soms ook even lekker op een groot scherm willen spelen.

De populariteit van de Switch komt daarnaast goed naar voren door de frequentie waarmee we de console in de sale zien staan. Rond de feestdagen werd er groots ingezet door de webshops op de Switch en Amazon hanteert dezelfde tactiek nu voor haar feestelijke lancering in Nederland. In plaats van 329 euro is de Nintendo Switch op de webwinkel verkrijgbaar voor maar 249 euro. Heb je de console dus nog niet in huis, dan is nu de kans om je slag te slaan.

Sony WH-1000XM3

Frequente reizigers kunnen vandaag de dag niet meer zonder noise-cancelling headphones de deur uit. Dankzij de technologie worden constante, vervelende geluiden eruit gefilterd, zodat je ongestoord van je muziek kan genieten. Dit doet de koptelefoon door een bepaalde frequentie naar buiten te zenden. Op die manier heb je geen last meer van vliegtuigmotoren, het geraas van een trein of andere frequente stoorzenders.

Eén van de meest populaire koptelefoons als het aankomt op noise-cancelling headphones is de Sony WH-1000XM3. De Japanse fabrikant heeft een voltreffer met de koptelefoon te pakken en is dan ook op veel hoofden te zien in het openbaar vervoer. De XM3 is alleen vrij prijzig, maar dat wordt met de sale op Amazon.nl flink teruggebracht. De koptelefoon van Sony is namelijk nu tijdelijk verkrijgbaar voor 199 euro in plaats van 379 euro.

Microsoft Surface Go Tablet

We kunnen het evenement waarop Apple de iPad aankondigde nog herinneren als de dag van gisteren. De fabrikant werd bijna uitgelachen door de ‘enorme smartphone’ en er werd dan ook verwacht dat de iPad een flop zou worden. Niets is minder waar, want tegenwoordig is de tablet niet meer weg te denken in de techwereld.

Dankzij de meerdere fabrikanten die in de markt zijn gestapt is de concurrentie gelukkig flink vergroot, waardoor tablets niet meer een nier en een long hoeven te kosten. Helemaal wanneer je je slag slaat in een sale. Momenteel kan je bijvoorbeeld de Microsoft Surface Go 10” Tablet aanschaffen voor 279 euro, in plaats van de standaard 449 euro. Een koopje als je nog op zoek bent naar een tablet die je makkelijk kan meenemen onderweg.

Fitbit Versa 2

Net zoals tablets werden ook smartwatches beschimpt toen ze voor het eerst verschenen. Waarom zou je immers een degelijk horloge inruilen voor een digitaal horloge die je elke dag moet opladen? Bovendien heb je al een smartphone in je broekzak zitten die alle functies en meer kan uitvoeren.

Anno 2020 duiken smartwatches steeds meer op in het straatbeeld, mede dankzij de extra functionaliteiten die er in de afgelopen jaren bij zijn gekomen. De Fitbit Versa 2 is bijvoorbeeld een ideale assistent voor de fervente sporter, maar die ook makkelijk toegang wil hebben tot notificaties en muziek. De hele dag lang wordt je hartslag en stappen bijgehouden en van elke nacht moeten opladen is al helemaal meer geen sprake. Op Amazon.nl is de Special Edition van de sportieve smartwatch tijdelijk verkrijgbaar voor 149 euro, in plaats van 209 euro bij de concurrentie.

Samsung Galaxy Buds

Al die fancy koptelefoons zijn leuk en aardig, maar niet iedereen wil rondlopen met een volledige headset op zijn of haar hoofd. Met goede passive noise-cancelling in combinatie met de actieve technologie heb je bovendien helemaal geen last meer van geluid van buitenaf.

De draadloze oordopjes zijn ook zeer handig voor de sporters onder ons. Ze blijven goed in je oren zitten en kunnen niet plotseling van je hoofd vallen. Zo zijn de Samsung Galaxy Buds een onopvallende manier om ongestoord van je muziek te kunnen genieten, of het nou tijdens het sporten of in de trein is. De earbuds zijn normaal te koop voor 120 euro, maar tijdens de launch sale op Amazon zijn ze nu te halen voor 89 euro.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment