Schiphol, 23 september – Samsung onthult de Galaxy S20 Fan Edition (FE), het nieuwste lid van de Galaxy S20-reeks. De Galaxy S20 FE is een premium smartphone met de favoriete innovaties van Galaxy-fans, beschikbaar voor een

toegankelijke prijs vanaf € 649,-. Samsung heeft geselecteerde functies van de Galaxy S20-serie gebruikt om de nieuwe Galaxy S20 FE te creëren, zoals het super smooth-scrolling-display, een AI-camera, geavanceerde chipset, supersnelle connectiviteit, een batterij die de hele dag meegaat (1), uitbreidbare opslag (2) en een gestroomlijnd premium-ontwerp.

 

“We praten voortdurend met onze fans en hebben hun feedback gebruikt over wat ze het leukst vonden aan onze Galaxy S20-serie, welke functies ze het vaakst gebruikten en wat ze zouden willen zien in een nieuwe smartphone”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “De Galaxy S20 FE is een uitbreiding van de Galaxy S20-familie om nog meer mensen de kans te geven hun favoriete dingen te doen met behulp van het beste van Galaxy.”

Laat je van je beste kant zien
Tegenwoordig is het maken en delen van foto’s of video’s de beste manier om jezelf te uiten. Daarom heeft de Galaxy S20 FE een innovatieve 32 megapixel professionele selfie-camera, inclusief tetra-binning technologie, en een professionele camera waarmee je foto’s kunt maken die direct gepost kunnen worden.

Met de grote beeldsensoren van de Galaxy S20 FE, inclusief multi-frame processing, kun je door simpelweg te klikken rijkere, levendigere foto’s maken, zelfs bij weinig licht. Nachtmodus multi-frame processing met AI-frame integratie stabiliseert de beweging tijdens het opnemen.

En hoewel je misschien niet altijd dichtbij de actie bent, kun je met de krachtige 30X Space Zoom (3) van de Galaxy S20 FE alsnog heel dichtbij komen om die geweldige foto te maken. Het bewerken en delen van foto’s en video’s is belangrijk voor fans, dus de Galaxy S20 FE maakt het gemakkelijk om als een professional in real-time verbluffende foto’s en video’s te maken en te beheren. Video’s kun je met de Galaxy S20 FE opnemen in 4K en afspelen in 8K.

Om je persoonlijke stijl te weerspiegelen, is de Galaxy S20 FE verkrijgbaar in de zes levendige kleuren Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy en Cloud White (4), die passen bij elke look en persoonlijkheid. Het ontwerp bestaat verder uit de kenmerkende elementen van de ergonomische en slanke Galaxy S20-familie.

Doe waar je van houdt
De Samsung Galaxy S20 FE heeft een geavanceerde processor en supersnelle 5G (5) om de meest naadloze en ononderbroken ervaring mogelijk te maken. De Galaxy S20 FE is het ideale apparaat om te filmen, door je favoriete YouTube-kanaal te scrollen of video’s te bekijken dankzij het 6,5 inch (6) Infinity-O Super AMOLED-scherm met een supersoepele verversingssnelheid van 120 Hz. Maak je klaar om video’s, foto’s in je Instagram-feed en games te ervaren als nooit tevoren. Met 5G-connectiviteit en toegang tot Xbox Game Pass Ultimate (7) kun je genieten van een geavanceerde game-ervaring.De Galaxy S20 FE maakt direct verbinding met het Galaxy-ecosysteem van producten, zoals Galaxy Buds Live en Galaxy Fit2.

Alles wat je wilt, zonder zorgen
Samsung heeft de Galaxy S20 FE uitgerust met een batterij die de hele dag meegaat (8). De Samsung Galaxy S20 FE is uitgerust met een robuuste 4.500 mAH-batterij, Super Fast Charging en Wireless PowerShare, zodat je zonder zorgen kunt blijven doen wat je leuk vindt (9).

En aangezien het leven onvoorspelbaar kan zijn, is de Galaxy S20 FE water- en stofbestendig volgens de IP68 norm. Als er toch een ongeluk gebeurt, kun je erop vertrouwen dat Samsung Care+ voor je klaarstaat. Of je nu te maken hebt met een gebarsten scherm, waterschade of een batterij die moet worden vervangen. Technologie evolueert altijd, dus Galaxy-gebruikers krijgen ook tot drie generaties upgrades van het Android-besturingssysteem (OS) om hun Galaxy S20 FE up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingsbescherming en nieuwe functies van Samsung (10).

Verkrijgbaarheid
Vanaf 2 oktober zijn de Galaxy S20 FE 4G en 5G, in de kleuren Cloud Lavender, Cloud Navy. Cloud Mint en Cloud Red verkrijgbaar op Samsung.com, in de Samsung Experience Store, bij providers en online retailers. De kleuren Cloud Orange en Cloud White zijn exclusief verkrijgbaar bij de Samsung Experience Store en op Samsung.com.

De Galaxy S20 FE 4G-variant is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 649,- (128 GB) en € 719,- (256 GB). De 5G-varianten zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 749,- (128 GB) en € 819,- (256 GB).

Pre-orders voor de Galaxy S20 FE kunnen vanaf 23 september 2020 om 16:00 uur Nederlandse tijd geplaatst worden op Samsung.com. Consumenten die de Galaxy S20 FE 5G pre-orderen tussen 23 september en 1 oktober 2020, krijgen een Gaming Pack ter waarde van € 109,- cadeau of een Fit-pakket met de nieuwe Galaxy Fit2 ter waarde van € 49,-.

Samsung Care+
Ervaar totale gemoedsrust en haal het meeste uit de nieuwe Galaxy S20 FE met Samsung Care+. Geniet van een persoonlijke installatiesessie met een Samsung Care+, 24/7 toegewijde ondersteuning via telefoon of chat, scherp geprijsde schermreparatie voor € 149,- een uitgebreide garantie (11) en dekking voor onopzettelijke schade (12). Voeg Samsung Care+ toe bij het afrekenen op Samsung.com voor € 6,99 / maand.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment