Microsoft heeft in een blogpost de eigenschappen van zijn nieuwste Windows 10-build uiteengezet. De Insider Preview Build 19569.1000 biedt onder meer de nieuwe Windows 10-iconen waar het al een tijd aan werkte. Daarnaast weten we nu dat een erg gewilde mogelijkheid genaamd 'Optional Updates' met de 20H1-update moet verschijnen.

De nieuwe iconen onthulde het bedrijf in december. Het gaat om zowel applicaties in de Office-suite, en andere ingebouwde programma's zoals Alarm en klok, Rekenmachine en Mail zijn daaraan toegevoegd. De apps zullen worden geüpdatet vanuit de Microsoft Store. Andere verbeteringen zijn het verwijderen van een bug in het niet functioneren van OneDrive en een erg hoog cpu-gebruik van deze app. Scsi-drivers die niet werken herkend moeten nu wel worden herkend, en andere problemen die de bijbehorende c1900191-error verklaren worden ook opgelost.

Daarnaast wordt Windows voorzien van de nieuwe Optional Updates-feature. De update moet het mogelijk maken om zelf te bepalen welke drivers en non-beveiligingsupdates je wilt installeren. Hij moet donderdagochtend zijn uitgerold.

windows 10

Reacties mogelijk gemaakt door CComment